Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

About This Blog

Assalammualaikum

ehem...about this blog eh? Well basically link (https://syaralifeee.blogspot.com/) tu muncul apabila Syara tak boleh letak syaralife sahaja. And inspiration link tu dari kehidupan harian Syara yang penuh cabaran. Sesuai sangat dengan link blog Syara ini. Syara tak suka letak nama seperti diarisaya blabla haha okay..maybe there were some people out there yang menjadikan blog sebagai diary harian. Yeah, it's fine but letak link blog macam itu? No no no. Blog ni mula aktif pada tahun 2017. Syara mula buat blog pada tahun 2012. Lama dah. Cuma, Syara kurang aktif dan terlalu banyak entry/post yang merapu sehinggakan blog yang dahulu itu di-delete. Kesian...penat je follower ramai dah :') alah...tak apa sebabnya entry yang terlalu banyak merapu tu mungkin memalukan. Eh? 


Syara aktif balik blog sebab nak tambah kenalan..especially otaku (peminat tegar anime) sebab Syara memang minat anime sejak berumur 4 tahun. MashaAllah. Tapi, anime apa yang Syara tengok pun tak ingat! Selain itu, blog ini dijadikan tempat untuk share experience atau aktiviti harian Syara. Tapi, still bukan diari! Sebab Syara ada juga share tentang anime muahahaha. Syara buat blog ini pun untuk memperkuatkan bahasa (English,Japan and etc) memandangkan banyak blogger yang Syara jumpa menggunakan bahasa tersebut kira.. Syara boleh jugalah menuntut daripada mereka eheheee...


So, kepada anda semua yang tertanya-tanya tujuan atau aim Syara buat blog ini..adalah sikit explanation yang sudah diterangkan. Sebarang persoalan? Boleh contact Syara di my Twitter's account/Shoutbox di sidebar kanan blog Syara.Sekian..wassalam.



p/s :- jika anda memang rimas dengan keadaan blog Syara yang penuh dengan anime or what it's easy just click ctrl+w on your keyboard! ^_^ 



Jaa matane~!


No comments:

Post a Comment

Most viewed!

Otaku :)

Once an otaku, forever an otaku!